Sæsonen 2021/22

27. juni 2021

Tilmelding til sæsonen 2021/22 åbner 1. august 2021. Der er flere nye tiltag i den kommende sæson.

Der oprettes et nyt hold for børn med særlige behov. Holdet er for børn med diagnoer eller har andre behov, hvor det kan være svært at deltage på et hold med mange børn og mange fælles beskeder. Holdet er derfor begrænset til 12 deltagere.

 

Et andet nyt tiltag er vores konceptet 'MIX hold'. Det betyder at vores medlemmer nu kan deltagere på flere forsekllige hold. Hvor er føglende hold inkluderet: Jumping, Cirkeltræning, Zumba og Løb. Man kan enten tilmelde sig ét fast hold og derudover tilkøbe 'MIX hold' til 350 kr, hvilker giver mulighed for at deltage på de øvrige hold. Man kan også blot tilmelde sig 'MIX hold' til 950 kr. og har så mulighed for at deltage på alle ovenstående hold. 

BGFs håndterings af Covid-19

28. aug 2020

Vi glæder os til at komme igang og ser jer alle, men da corona virus stadig er i blandt os, får i her informationer om Brylle Gymnastikforenigns håndtering og ændrede retningslinjer i for den kommende sæson 2020/21.

--> BGFs håndtering ifht. Covid-19 <--

Vigtigst af alt er at vi bruger vores sunde fornuft!

DIF og DGI's Sommerpulje

17. aug 2020

Hvad binder en forening sammen? I Brylle Gymnastikforening (BGF) er det vores medlemmer. Sammenhold kræver at vi er SAMMEN! Derfor vil vi gerne lave en foreningsdag for alle vores medlemmer, således at vi hurtigt kan komme tilbage og mærke det fællesskab og sammenhold, som har været svært at fastholde under nedlukningen pga. Covid-19. 

 

Det har været et hårdt forår på mange punkter, men mest af alt for vores medlemmer, da alle vores forårs-/sommerhold aldrig kom i gang. De fik derfor en ekstra lang og uventet pause fra fysisk aktivitet, og ikke mindst det sociale sammenhold som er på alle vores hold. 

 

Vi har i BGF søgt støtte fra DIF og DGI’s sommerpulje, og fået bevilliget 49.000 kr., således at vi kan arrangere foreningsdage for alle vores medlemmer i løbet af efteråret 2020. 

Vi glæder os til at kunne løftet sløret for, hvad disse dage skal indeholde.

Tilmelding sæsonen 2020/21 åben

1. juli 2020

Der er nu åben for tilmelding til sæsonen 2020/21

Forårssæson 2021

11. marts 2021

Følgende hold starter:

D

Mandag kl. 19-20       Løbehold 

Tirsdag  kl. 17-17:45 Jump 

Tirsdag  kl. 19-20       Zumba 

Torsdag kl. 19:15-20 Cirkeltræning

Hverdag ? kl. ?           Dance       

Vi glæder os til at se jer...

SØGER INSTRUKTØRER

17. aug 2020

Fællesskab, glæden ved bevægelse og et engagement i lokalsamfundet er nøgleværdier i Brylle gymnastikforening.  Mener du også at disse værdier er vigtige at videregive til de børn, unge og voksne så er det netop dig vi leder efter. At være instruktør i BGF vil netop give dig en central rolle og mulighed for at give børn, unge og voksne muligheden for et aktivt og kammeratligt samvær, samt styrke interessen for gymnastik, motion og sundhed i vores dejlige lokalsamfund 

Vi søger til den kommende sæson 2020/21 instruktører på de følgende hold: 

  • Cirkeltræning (vi vil gerne prøve at starte dette op igen) 

  • Hold til børn med indlæringsbesvær, forsinket udvikling mm. Der vil maks. være 8-10 på et hold 

At være instruktør kan selvfølgelig lyde som en stor mundfuld, hvis man ikke tidligere har haft erfaring med foreningsarbejde. Det ved vi udmærket i BGF og derfor støtter vi altid op med nødvendige kurser/oplæring, eller blot nye kurser til inspiration, således du føler dig klædt på til at tage det enkelte hold.  

Hvis du kan genkende dig selv i vores værdier, men er i tvivl om det kunne være noget for dig, kan du få information ved at kontakte Dina eller Frederikke fra bestyrelsen. 

Vi ved du er derude i vores dejlig by, og vi glæder os til at høre fra dig. 

Hvis du går med tanker om at være instruktør på et andet hold eller har idéer til nye hold i foreningen, så hører vi også meget gerne fra dig! 

Nye springhold kræver nye redskaber

17. sug 2020

Med opstart af to nye springhold, har det været nødvendigt  at investere i nye redskaber, hvilket ikke er helt billigt. Derfor søgte vi i foråret penge fra flere forskellige fonde. Vi har nu fået svar på to af disse, Nordea-fonden Lokalpuljen har bedraget med 27.720 kr, mens vi fra DIF og DGI's foreningspulje har modtaget 30.000 kr.

Vi vil gerne takke de to fonde for at have bidraget til BGF, da det har gjort det muligt for os, at tilbyde nye og længe efterspurgte tilbud i overs lille lokalsamfund.

Vi afventer stadig var fra to andre evt. bidragydere - og håber disse kan hjælpe med at købe de sidste redskaber vi øsnker.

Udover de søgte midler har BGF egenfinansieret et tilsvarende beløb på 30.000 kr.