top of page

BADMINTON

SPIL SELV

BADMINTON 2022/23

Tidlig tilmeldingen er åben i JUNI måned – KUN for spillere fra sidste sæson (2021/22)! Der er frist for tidlig tilmelding til og med den 30. juni. Der åbnes for tilmelding for ALLE fra 1. august. Vær opmærksom på at tilmeldingen i år ligger juni måned og der IKKE kan tilmeldes i juli måned som tidligere år.

Baneleje:
Brylle Fritidscenter            kr. 1.600,00

Der spilles på banerne fra uge 35 til og med april måned.

Spørgsmål ang. badminton kan rettes til Mette (badminton@bryllegymnastik.dk)

Vejledning til tilmelding til badminton:

Trin 1: Aftal med de personer du deler bane med hvem der skal foretage tilmeldingen via hjemmesiden, og dermed lægge ud for betaling af banen. Spillerne på banen afregner selv beløbet imellem sig. Der er dermed kun én person, der skal tilmelde sig og betale via hjemmesiden.

Trin 2: Online tilmelding nedenfor (HUSK at logge på med dit medlemslogin). Find det tidspunkt du spillede sidste år (Banefordeling 2021/22). 

Det er kun muligt at tilmelde sig samme spilletidspunkt som sidste sæson. Hvis I ønsker et andet tidspunkt, kan dette kun ske såfremt der er ledige baner når tilmelding åbner for ALLE 1. august 2022.

 

Trin 3: Send en mail til badminton@bryllegymnastik.dk med det tidsrum du har booket banen samt navne, adresser, mail, tlf og fødselsdato på de personer, du deler banen med. Det er vigtigt at der er disse informationer på ALLE spillere, således at vi sikrer at vores system er opdateret med korrekte oplysninger.

badminton.jpg
bottom of page